RU  UA

Кинуть в бій дітей і жінок: військовий ЗСУ розповів, як рашисти проводять мобілізацію в ОРДЛО

Російські окупаційні війська обстрілюють Донецьк, аби перекласти провину на Україну та оголосити про нову мобілізацію. Рашисти можуть вдатися до призову жінок в ОРДЛО, оскільки всіх боєздатних чоловіків уже забрали.

Про це в ефірі Апостроф TV заявив військовий Збройних сил України Євген Карась.

"В росії це класична технологія. Як то кажуть, бий своїх, аби чужі боялися. В них і друга війна в Чечні, де вони просто задавили числом, була за рахунок того, що путін влаштував вибухи в росії. На основі цього він роздмухав таку істерію, посилення влади спецслужб і використання силового ресурсу. Так само я переконаний, що вони роблять ці обстріли для того, аби зробити підстави для мобілізаціїї, я вже думаю, жінок. Тому що про це давно ведеться розмова, чоловіків вже всіх вимели", - пояснив Карась.

За словами військового, рашистам потрібна нова партія гарматного мʼяса. На війну в ОРДЛО вже відправляють навіть діабетиків.

"І для цього робляться ці обстріли, щоб пропагандистська машина скидала це все на Україну. І от, треба боронити нашу донецьку батьківщину. Вже нікого в живих не залишилося, давайте вже жінок. Зараз там почали діабетиків призивати на службу в "ЛДНР". Вже мало навіть людей з важкими хворобами. Зараз будуть, думаю, під мотивом "оборони батьківщини від укропських обстрілів" мобілізувати, мабуть, дітей та жінок", - наголосив військовий.