Ваша націдея - смерть та розруха: українська розвідка "привітала" росіян із "днем Росії"

Національне свято "День Росії" насправді варто перейменувати в "День ганьби та приниження", оскільки росіяни наразі асоціюються лише з вбивствами, пограбуваннями, смертю та розрухою.

Незвичайне привітання опублікувала військова розвідка Міністерства оборони України.

Розвідники зазначили, що росіяни завжди приділяли увагу таким датам, як 9 травня та 12 червня, а також словам "мир, справдливість і братерство". Більш того, Росія намагалася приховати від світу своє справжнє обличчя, паралельно розповідаючи про добросусідство та гуманізм.

З 20 лютого 2014 року - з моменту окупації Криму - Росія, за словами розвідників, почала асоціюватися зі словами "вкрасти" та "війна". Цивілизований Захід чи не вперше побачив справжні "скрєпи", які так полюбляють росіяни.

"24 лютого 2022 року ви пішли далі. До “слава Росії” та “національна гордість”, додалося “орки”, “насильник”, “стиралка”, “унітаз”, “санкцїї” та “ізоляція”. Тепер світ сприймає вас з вашим “величием” як звичайних “юродивих” та справжніх “nazi” – нацистів, людей другого сорту, які своїм “можем повторити” та “радіоактивний попіл” викликають лише жалісливу посмішку", - продовжили у ГУР.

До "дня Росії", як запевняють розвідники, загарбники підійшли з новими досягненнями, а на довгі роки їхньою національною ідеєю стане "стид", "зубожіння", "розруха" та "трупи".

"Зрештою, ви цього заслужили, з чим вас і вітаємо! Зі святом вас. З днем "великої" Росії", - підсумувала військова розвідка у своєму привітанні.

Раніше ми розповідали, що МЗС РФ потрапило у скандал через публікацію фотожаби, яка присвячена вторгненню в Україну.