У Путіна - марення і паранойя: психіатр назвав явні ознаки

У президента Росії Володимира Путіна не тільки великі проблеми зі здоров'ям, але є і психічні відхилення - він демонструє ознаки параноїдальної поведінки.

Про це у розмові з "Апострофом" розповів київський лікар-психіатр Антон Михайлов.

Він уточнив, що хворобливими ознаками є величезної довжини стіл для переговорів з іноземними лідерами або нібито зустріч Путіна з жінками-пілотами та стюардесами, відео з якої було змонтовано.

Важливі для діагнозу так само ідеї Путіна про "російський світ" та захоплення всієї Європи, які починалися з "відновлення" Росії, "об'єднання братніх народів" і надалі перетворилися на ідеї знищення цих народів і держав, каже психіатр.

"У систему марення вбудувалися малограмотні російські чиновники і представники дипломатичного корпусу, які, озброївшись ідеями психічно хворої людини, копіюють його слова і навіть неадекватну поведінку на світовій арені. У сумі всі ознаки можуть говорити про параноїдальний розлад особистості (Путіна - "Апостроф") з течією, що ускладнюється, коли нездорові ідеї набувають все більших масштабів", - пояснив психіатр.

Михайлов додав, що в перспективі такі болючі ідеї стають все менш адекватними, що ми вже зараз можемо спостерігати у переоцінці сил російської армії проти ЗСУ та фактичному розв'язанні світової війни.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Чим насправді хворий Путін: що кажуть лікарі.