"Вас треба винищувати, як євреїв": українка розповіла про зустріч із нахабною путіністкою у Німеччині

У Німеччині неадекватна прихильниця Путіна накинулася на українку та її дворічного сина. Правоохоронці пообіцяли встановити особу росіянки.

Фрагментом відео та деталями поділилася на сторінці у соціальній мережі українка Оксана.

Інцидент стався у німецькому місті Бад-Вісзеї, в якому зараз живе та працює українка з маленьким сином. Жінка розмовляла зі своєю мамою, коли незнайома росіянка почала чіплятися до її маленького сина: "Слухай сюди, чувак, ти зараз швиденько збираєш свої монатки і уй#уєш нах. у свою х#ляндію. І матінку свою прихопи".


Російськомовна мадам охрестила себе "корінною німкенею", бо приїхала до Німеччини двадцять років тому і заявила, що кремлівський лідер Путін "все робить правильно" і Росія простягнеться "від Москви до Мюнхена". Потім стало ще спекотніше: неадекватна жінка заявила, що "українців треба знищувати як євреїв". Також вона заохочувала дочку поводитися так само, тому та обливала дворічну дитину водою.

В результаті росіянка, зрозумівши, що на неї може чекати "слава" і покарання, почала заявляти, що "розмовляє з природою". До речі, "легка наркоманія" справді могла б дещо виправдати неадекватну поведінку путіністки.

Поліція справді зайнялася цим питанням і має ідентифікувати цю жінку. Тому українка просить розповсюджувати відео, щоб швидше дізнатися "героїню"

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Швеції українка Хельга Кайда домоглася покарання для агресивної російської емігрантки, що накинулася на неї біля посольства Росії в Стокгольмі.