RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Напівперемоги не може бути: волонтер пояснив, які потрібні переговори з Росією

Україні не можна погоджуватися на перемир'я під час мирних переговорів з Росією, оскільки в цьому випадку РФ знову нападе на нашу країну через якийсь час.

Таку думку висловив ветеран війни на Донбасі, голова фонду "Повернися живим" Тарас Чмут в інтерв'ю "Українській правді".

"По-перше, з Росією про щось домовлятися – це вже така історія. І мені дуже не хотілося б, щоб Україна вступала з Росією в якісь переговори. Хіба що про капітуляцію чи повернення нам усіх окупованих територій", - зазначив він.

Чмут наголосив, що зараз ставки підвищилися до межі.

"Якщо всі пішли ва-банк, то давайте стояти до кінця на своєму і або повністю все програємо, або повністю виграємо все. Тому що напівперемоги бути не може", - закликав волонтер.

Він додав, що якщо Україна зараз піде на якесь перемир'я, як це було у 2014 році, то за рік, два, три, вісім, вісімнадцять буде нова велика війна. І ту війну з великою ймовірністю ми точно програємо.

Як повідомляв "Апостроф", у західних ЗМІ з'явилася інформація, що високопоставлений кремлівський чиновник таємно звернувся до Заходу з проханням допомогти покласти край цій війні. Нібито він заявив, що Кремль у паніці.