RU  UA

Ворог не зіпсує нам свято: український боєць про удари окупантів у День Незалежності

У бійців на фронті немає особливого страху з приводу того, що саме у День Незалежності ворог намагатиметься зробити щось надзвичайне. Адже війна триває більше 8 років.

Про це у ефірі Апостроф TV розповів офіцер батальйону "Свобода" Національної гвардії України Андрій Іллєнко, який зізнався, що до війни звикнути неможливо, але "мандражу" немає.

"Ворог не зіпсує нам свято, бо воно в наших серцях. Ми всі розуміємо важливість незалежності та цінності України і сьогодні найважливіший День Незалежності за весь час, через те, що відбувається. Українці за півроку відчули переродження, відчули себе нацією нескорених людей", - наголосив Андрій Іллєнко.

Українським бійцям плювати, хто ті росіяни, які прийшли на нашу землю, які в них думки та очікування, і що вони чекають у цей день... Вони вороги і мають бути знищені, вони відправляться в пекло, гнитимуть в українській землі і більше їм чекати нема чого, озвучив подальшу долю російських окупантів офіцер НГУ.

"Вони можуть збільшити кількість ракетних ударів сьогодні, у росіян ще вистачає сили на різні такі речі", - припустив Андрій Іллєнко, який зазначив, що підступна російська наволоч "намагатиметься" зіпсувати свято, але панікувати українські бійці не збираються.

Нагадаємо, що День Незалежності України співпав із півріччям війни.