RU  UA

Окупанти чекають на потужний удар ЗСУ: що відбувається під Запоріжжям

Російське окупаційне військо відчуло потужність контрнаступу Збройних Сил України на півдні країни й тепер очікує на удар на Запорізькому напрямку.

Про це експерт Defense Express Іван Киричевський розповів в етері Апостроф ТV.

Російські окупанти не знають, де саме на півдні України українські захисники нанесуть головний удар. Однак вони думають, що місцем найсильнішого удару стане Запорізький напрямок, тому розпочали там підготовку до захисту.

"Росіяни навряд чи зможуть просуватися на Запорізькому напрямку. Бо вони не впевнені, де пролягатиме напрямок головного удару ЗСУ на півдні. Саме тому ЗСУ просять режим тиші у ЗМІ. І росіяни думають, що ЗСУ планують потужний удар на Запорізькому напрямку. І готуються до цього", - зауважив Киричевський.

Крім того, ворог навіть не мріє про просування чи наступ у напрямку Запоріжжя, адже він зосереджений на тому, щоб відбити потужний удар ЗСУ. Зокрема, намагається збільшити там кількість військової техніки й особового складу.

"Але говорити про просування чи наступ росіян на цьому напрямку – взагалі не доводиться. Вони хочуть збити потужний удар ЗСУ, який, на думку окупантів, може готуватися саме там. Тому з цим пов'язані пересування, зокрема і 3-го АК на південний напрямок", - пояснив експерт.

Раніше "Апостроф" писав, що в Росії б'ються в конвульсіях через наступ ЗСУ на півдні України.