RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Як утеплити стелю квартири на останньому поверсі: ТОП-3 основних матеріалів

Багато з нас стикаються з проблемою , що стандартні панелі, з яких вони складаються, не завжди витримують сильні морози. Доводиться утеплювати свої квартири додатково - це включає і утеплення верхніх поверхів, а також стель.

"Апостроф" назвав топ-3 найефективніших способів утеплення стель.

Серед усіх матеріалів, які можна застосувати у разі утеплення бетонної стелі зсередини квартири, виділяється кілька найпопулярніших, причому кожен з них має свої особливості:

Пінопласт

Він добре зберігає тепло, але має і недоліки - він досить крихкий, і при монтажі потрібно бути обережним. Крім того, конструкція з пінопласту може виявитися надто громіздкою для квартири. Однак, утеплення стелі пінопластом зсередини квартири досить популярне.

Полістирол

Як і пінопласт, може бути крихким. Він набагато тонший, і забере меншу висоту біля стін. Монтаж може виявитися одним із найпростіших – плити просто приклеюються на бетонну основу. Те саме, можна зробити і з пінопластовими плитами. Вартість обох цих матеріалів досить невисока.

Мінеральна вата

Може бути дешевше пінопласту та полістиролу, але для досягнення хороших показників теплозбереження, необхідний досить товстий її шар. Крім того, для монтажу цього утеплювача, потрібно зібрати каркас, всередині якого вона і буде укладена.

Раніше ми повідомляли про те, як утеплити бетонні стіни будинку.

Також "Апостроф" повідомляв про те, як утеплити підлогу квартири на першому поверсі.