RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Найкраща в Україні: у мережі показали фото "ялинки незламності" на Донбасі

Напередодні Нового року 2023 українські військові зі Збройних Сил України прикрасили справжню ялинку незламності на Луганщині, де не вщухають ворожі обстріли з усіх видів озброєння.

Про це написав голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай у Facebook.

Російським окупантам не вдалося зламати українців та їхнє прагнення до прекрасного: на тлі розбомбленого ворожими ударами поштового відділення десь на Луганщини бійці Сил оборони прикрасили новорічну ялинку.

Читайте також: Готуються до "доброї волі": генерал пояснив втечу росіян з Кремінної

"Ось так виглядає Ялинка Незламності. Головна ялинка Луганщини…цьогоріч", - написав Сергій Гайдай.

Протягом повномасштабної російсько-української війни в Луганській області ведуться активні бойові дії, повітряна тривога триває там безперестанно вже 270 днів - з 4 квітня. Українські військові потужно тримають оборону зайнятих рубежів та просуваються вглиб регіону, контратакуючи російських окупантів, зокрема на напрямку Кремінна-Сватове.

Натомість російське окупаційно-терористичне військо зосереджує свої зусилля на руйнуванні цивільної інфраструктури Луганщини, житлових будинків і мародерстві.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в тимчасово окупованому Сєвєродонецьку на Луганщині російські окупанти ріжуть і вивозять інфраструктуру та завод "Азот". Росіяни мародерять і школи, і дитячі садки.