RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Собор Архангела Гавриїла: сильні молитви про здоров'я та порятунок від бід

Сьогодні християни східного обряду відзначають Собор Архангела Гавриїла. Свято, присвячене Небесному воїну, який сповістив Діві Марії про те, що вона носить під серцем Спасителя, сина Божого.

"Апостроф" публікує сильні молитви у цей день.

Читайте також: Ви цього могли не знати: 10 найцікавіших фактів про Великдень

Сильні молитви про здоров'я та порятунок від бід

***
О, святий великий архангеле Гавриїла, осяяний від Божественного світла, веденням ж незбагненних таємниць про Предвічний премудрості Його освічений! Ревно молю тя, настав мене до покаяння від злих справ і до утвердження у вірі моїй, зміцни і захисти душу мою від спoкус прельстітельних, і благай Творця нашого про відпущення гріхів моїх. О, святий великий Гавриїле архангеле! Не погорди мене грішного, який молиться тобі про допомогу і заступництво, але повсякчас помічником мені явиться, та впевнено ставлю Отця і Сина і Святого Духа і твоє заступництво на віки віків. Амінь.
***
Св. Архангеле Гавриїле! Ангеле Благовіщення, вірний посланцю Божий, Відкрий наші вуха навіть на тихі нагадування І заклики люблячого серця нашого Господа. Завжди стій нам перед очима. Просимо Тебе, щоб ми Слово Боже правильно розуміли, Слухали його і виконували те, чого Бог від нас прагне. Навчи нас бути готовими, Щоб коли прийде Господь, не застав нас сплячими. Амінь.
***
Святий Архангел Гавриїл, прошу у тебе захисту і допомоги. Захисти мене від підступів бісів і диявола. Віджени від мене сатану. Не дай злим і підлим людям в долю мою втрутитися. Збережи здоров’я сім’ї моєї і посіли в нашому домі світ навіки. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

Раніше ми розповідали, які страви готують на Великдень і що заведено святити у церкві.

  • Вас може зацікавити

Страсний тиждень 2023: які заборони не можна порушувати і як підготуватися до зустрічі Великодня

Додатковий вихідний скасували: як українці відпочиватимуть у квітні 2023 року

Церковний календар-2023: список усіх свят у квітні