RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Убив та спалив тіло банкіра: на Чернігівщині затримали підозрюваного у злочині

Поліція Київської області оголосила про підозру трьом чоловікам за умисне вбивство 36-річного жителя Херсонщини та затримала 51-річного киянина, який у своєму заміському будинку вбив 49-річного товариша, колишнього банкіра, вивіз тіло на територію Чернігівщині та спалив його, аби приховати сліди злочину.

Про це інформує поліція Чернігівської області.

Читайте: На Закарпатті 3-річна дитина вбила молотком свою молодшу сестру: вирок суду шокував

На початку минулого тижня поліції Чернігівщини отримала повідомлення від мешканки села Нічогівка Козелецької селищної громади Чернігівської області, яка виявила біля місцевого кладовища сліди згарища, у якому були кістки та людський череп.

Поліцейські виявили людські рештки дорослого чоловіка та сліди взуття 45-го розміру й автомобільних коліс.

Аби становити особу загиблого, правоохоронці відпрацювали сотні повідомлень про всіх зниклих безвісти чоловіків у Чернігівській, Київській, Полтавській областях.

В ході оперативно-розшукових заходів вдалося з’ясувати, що вбитий чоловік мешкав у Києві й востаннє виходив на зв'язок 12 липня. Про його зникнення до поліції заявила сестра.

За підтримки столичних правоохоронців було встановлено коло спілкування вбитого, який останніх кілька років не працював, а до цього був управляючим одного з банків.

Оперативники з’ясували, що напередодні зникнення чоловік відпочивав зі своїм товаришем, після чого зв'язок з ним обірвався.

28 липня за силової підтримки спецпіздрозділу КОРД поліцейські затримали причетного до вбивства у його заміському будинку. Поліція провела низку обшуків, зібравши переконливу доказову базу, що свідчить про причетність фігуранта до скоєння вбивства.

Як встановлено, у ніч з 12 на 13 липня у заміському будинку підозрюваний, який є директором інвестиційного фонду зі статутним капіталом понад 500 мільйонів гривень, розпивав алкоголь разом зі своїм товаришем, колишнім банкіром. Під виниклого конфлікту зловмисник схопив поліно та забив ним товариша до смерті.

Зрозумівши, що накоїв, зловмисник вирішив приховати сліди злочину й ранком 14 липня поїхав у гіпермаркет, де купив горючі речовини, хімічні засоби тощо та за кермом власного позашляховика вирушив на Чернігівщину.

Оперативники з’ясували, що його батько родом із невеликого села Нічогівка, тож підозрюваний добре знав місцевість. Він привіз тіло товариша до місцевого кладовища та спалив його. Після чого повернувся додому.

Затриманому зловмиснику, якому вже повідомили про підозру, загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, у Польщі невідомий нападник завдав українцю чотири удари ножем в область грудей та втік з місця злочину.

  • Вас може зацікавити:

На Чернігівщині жорстоко вбили сім'ю із Києва: деталі злочину

В Одесі під час стрілянини вбили дівчину, є поранені: подробиці і кадри з місця

Облила бензином, спалила та закопала: на Київщині сімейний конфлікт закінчився вбивством, фото