RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

В Україні відзначають День будівельника: привітання в картинках та прозі

В Україні, в неділю, 13 серпня, відзначається День будівельника. Хоч історія свята зародилася ще далекого 1956 року, їх праця, особливо у воєнний період, є шанованою та важливою.

Як привітати будівельників зі святом - розповідає "Апостроф".

Читайте також: Чи будуть українці відпочивати на День Незалежності: календар вихідних у серпні

В Україні свято День будівельника було встановлено підписаним 22 липня 1993 Указом Президента України № 273/93 і також святкується щорічно у другу неділю серпня, а його офіційна назва, як и тоді, звучить як "День Будівельника".

Привітання з Днем будівельника

Нехай кожен проект буде наповнений любов'ю та виконаний із душею! Нехай кожна розпочата справа обов'язково завершується успіхом. Бажаю, щоб особистого часу вистачало на реалізацію будь-яких планів. Зі святом будівельника тебе!

***

Вітаю із Днем будівельника! Бажаю мінімум труднощів і витрат, максимум сил та удачі у справах будівництва, та й у особистих справах також. Нехай кожен проект - робочий чи життєвий - увінчується успіхом!

***

Всіх будівельників вітаю з професійним святом і хочу побажати ефективної та творчої праці, щастя та здоров'я, успіхів та благополуччя. Нехай робота приносить вам насолоду!

***

З днем будівельника тебе вітаю! Хочу побажати тобі такого ж розміреного та планомірного життя, як твоя робота: цегла до цегли, стіна до стіни. Нехай ніхто не засмучує тебе. І нехай твої справи складаються благополучно.

***

У день будівельника прийміть вітання, адже це дуже нелегка праця. Ви по крихтах створюєте, втілюєте в яскраву реальність задумки з безмовних креслень на папері. Сил вам, здоров'я богатирського, енергії та успіхів у будівництві та в житті.

Раніше ми повідомляли, що з 1 вересня Православна церква України переходить на новоюліанський календар, через що дати багатьох церковних свят зміняться.

Вас також може зацікавити:

Вихідні у серпні: чи буде довгий вікенд на День Незалежності

Новий календар ПЦУ: коли у 2023 році відзначатимемо Івана Купала та інші "літні" свята

Як змінився календар свят в Україні з початку війни: інфографіка