RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

За Сергія Пашинського внесли заставу – керівник NAUDI розповів про подальші плани

Підприємства-члени Національної асоціації підприємств оборонної промисловості (NAUDI) внесли за голову асоціації Сергія Пашинського повну суму застави.

Про це сам екс-народний депутат повідомив на сторінці у Facebook.

"Я вийшов на свободу. Я дуже вдячний за таку колосальну підтримку, але мені водночас дуже соромно, що кошти, які повинні були бути використані для виробництва зброї, використані на заставу для мене по фейкових звинуваченнях. Я відпрацюю кожну копійку і доб'юся повернення цих коштів", - прокоментував він.

Також Сергій Пашинський розповів про подальші плани, що пов'язані з обороною країни.

"Повертаюся до своїх обов'язків. Більше зброї, більше боєприпасів. Тільки перемога! Сподіваюсь, від цих завдань сильно мене відволікати не будуть! Крім того, ми вже подали заяву про злочин щодо фальсифікації нібито моїх "розмов"!", - додав він.

12 лютого співробітники СБУ та НАБУ провели обшуки у вдома у Сергія Пашинського. Йому оголосили підозру, звинувачують у заволодінні нафтопродуктами на 967 млн гривень, заарештованими у справі власника так званої групи компаній "Східно-Європейська паливно-енергетична компанія", які пов'язують з олігархом часів Януковича Сергієм Курченком. Окрім Пашинського, підозра була оголошена ще 5 фізособам. Справа розглядалася у ВАКС, де декілька відомих українців з галузі оборони висловилися про бажання взяти Пашинського на поруки.