RU  UA  EN

Понеділок, 8 липня
  • НБУ:USD 40.39
  • НБУ:EUR 43.45
НБУ:USD  40.39
Суспільство

Новини

8 липня

Всі новини

Ухилянт вдався до відчайдушного кроку на шляху до Польщі і жорстоко поплатився

За два кілометри від кордону з Польщею чоловік вирішив незаконно перетнути кордон, проте після стрибку з потяга отримав серйозні травми. В результаті спроби киянин зламав ногу, розбив голову та отримав адмінпротокол.

Про це йдеться в повідомленні на сайті ДПСУ.

В повідомленні йдеться про те, що прикордонники Львівського загону виявили за два кілометри від кордону з Польщею чоловіка з розбитою головою та поламаною ногою.

34-річний киянин лежав поблизу залізничної колії. Пізніше він зізнався, що мав намір незаконно перетнути українсько-польський кордон. Травми ухилянт отримав після спроби стрибнути з потяга "Київ – Чоп".

В ДПСУ зауважують, що чоловік придбав квиток до Ужгорода, але вирішив випробувати долю та вистрибнув з потяга на Львівщині. Сам киянин зауважував, що керувався порадами та вказівками, отриманими в одному з телеграм-каналів:

"Він розповів, що під час планування свого маршруту користувався порадами та вказівками, отриманими в одному з телеграм-каналів. Згідно інструкцій киянин взяв із собою спальник, каремат, трекінгові кросівки, теплі речі, дощовик, складний ніж, мотузку, сірники та їжу. Втім, скористатися речами не встиг".

До місця події викликали карету швидкої допомоги. За спробу незаконного перетину чоловіка очікує адміністративна відповідальність.

Раніше ми також писали, як у Чернівецькій області ухилянт напав на працівників ТЦК.