RU  UA  EN

Вівторок, 1 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

30 вересня

Всі новини

"Казка для дебілів!" У "Миротворці" гнівно відреагували на новину від джерел ГУР про російського льотчика

Інформація про те, що російський льотчик начебто вийшов на українську військову розвідку та передав їй секретні дані "розрахована на дебілів".

Про це на своїй сторінці у Facebook написав редактор ресурсу "Миротворець" Роман Зайцев.

"Баян то був про льотчіка-вбивцю, який бомбив, вбивав та знищував, а потім розплакавсь і написав листа Буданову. Ця історія так тхне брехнею, що вирішили прогнати той список через Чистилище і (це просто диво-дивне) виявилося, що всі ті льотчики-бомбісти там є крім одного покидька - Стрючкова.

Але і не це цікаво. Цікаво те, що абревіатури, порядок написання посад, скорочень та звань в оприлюдненому списку ГУР такі самі, як і в нас у Чистилищі. Навіть 2 опечатки, які є в Миротворці, присутні в даних, які ГУР каже, що отримав від пілота-фашиста от прям тіки що", - зазначив Зайцев.

За його словами, все це означає, що ці відомості з одного документа, а занесли льотчиків до Чистилища у травні, а зараз липень.

"Тож, казка про розкаявшогося льотчика-вбивцю красива, але розрахована на дебілів. От навіщо ви, гівнюки, так примітивно часом працюєте, що ще і ваш офіційний примітив треба перевіряти?", - написав представник "Миротворця".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: