RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

26 вересня

25 вересня

24 вересня

23 вересня

20 вересня

19 вересня

Всі новини

"Українська команда" передала дрони бійцям батальйону "Свобода" на Сіверський напрямок

Волонтерський штаб "Українська команда" передав партію дронів бійцям батальйону "Свобода" 4 бригади оперативного призначення "Рубіж" Нацгвардії України. Батальйон сьогодні воює на Сіверському напрямку в дуже важких умовах.

Про це повідомив у Facebook керівник "Української команди" Артур Палатний.

"Батальйон "Свобода" сьогодні у неймовірно важких умовах відбиває атаки ворога біля Спірного, на Сіверському напрямку. Вони фактично у напівоточенні. Орки намагаються взяти їх у кільце. І нашим героям дуже потрібна наша підтримка", - сказав під час передачі безпілотників Артур Палатний.

Він зазначив, що дрони - це те, що дійсно підсилить наших захисників і допоможе їм знищити більше ворогів на цьому напрямку.

Раніше повідомлялося, що "Українська команда" та Володимир Кличко передали одному з підрозділів Головного управління розвідки повнопривідний броньований автомобіль "Кобра" українського виробництва. Це вже пʼятий такий позашляховик, переданий українським захисникам.

Також "Українська команда" передала 28 механізованій бригаді імені Лицарів зимового походу партію літаків-камікадзе, ретранслятор та катапульту до них.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: