RU  UA  EN

Неділя, 22 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

22 вересня

21 вересня

Всі новини

Юрій Касьянов відповів хейтерам на підозри щодо його комфортних умов на війні

Відомий громадський діяч, волонтер, військовослужбовець та розробник унікальних систем безпілотників Юрій Касьянов відповів хейтерам на підозри щодо його "комфортних умов" на війні.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

"Мене зачепили коментарі на крайній пост, що, мовляв, таке життя на війні (з газовим пальником і кавоваркою) може бути тільки в тиловиків і офіцерів", - повідомив він.

На що відповів, що є офіцером з 1991 року, однак жодного разу не сидів у тилу, виходив і досі виходить на всі "бойові" з іншими військовими.

При цьому тил і фронт зараз фактично не відрізняються. Оскільки у зенітника більше шансів вижити на передовій, ніж у тилу в "Патріоті" під час ракетної або дронової атаки. Те ж саме стосується операторів дронів, адже противник не шкодує на них "ланцетів" і ракет, де б вони не були, навіть у Києві.

"Ну й наостанок. Кавоварка, газовий пальник, мінімальний комфорт і гігієна - абсолютно нормальні речі на війні. Особливо, коли ти на ній уже десять років із невеликими перервами", - наголосив Касьянов.

У попередньому коментарі, на який збурилися хейтери, військовий розповів, що вночі майже не спав через низку незручностей, а вранці не було змоги випити кави.

"Ліворуч гусянка гуляла по полю. Праворуч колона йшла. У нас тріщав генератор. В небі кружляли орлани і суперками. Земля заросла амброзією, від якої в мене дика алергія. Полчища комарів. Вночі холод. Вдень спека. І кавоварка мало не вибухнула. Я злий, бо досі без кави. Така війна", - йшлося у дописі.

Нагадаємо, раніше Касьянов висловив здивування, чому українські спецслужби досі по-справжньому не спробували ліквідувати Володимира Путіна.