RU  UA  EN

Неділя, 22 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

21 вересня

Всі новини

«Цього слід очікувати. Проте…»: Касьянов знайшов відповідь на ймовірні удари РФ

Український волонтер та військовослужбовець Юрій Касьянов відреагував на попередження посольства США в Україні щодо ударів, які Росія може здійснити найближчим часом.

Ситуацію він прокоментував у своєму Telegram-каналі.

22 серпня Касьянов, на тлі атаки БпЛА по аеродрому "Маринівка" у Волгоградській області, написав, що в дечому навіть знаходить втіху:

"Буває, сидиш на свіжому повітрі вночі десь у̶ к̶у̶р̶с̶ь̶к̶і̶й̶ о̶б̶л̶а̶с̶т̶і̶̶, і чуєш, як туди летять наші безпілотники, до нас їхні, рахуєш їх, як гусей у небі, і тішишся, що наших уже туди летить більше".

Постійні польоти українських безпілотників до російських аеродромів і не тільки назвав "регулярними рейсами":

"Відкрито вже регулярні рейси на ворожі аеродроми ... прилітає і по нафтобазах, і по складах".

У повідомленні він також згадав про попередження від американського посольства стосовно ймовірних ударів РФ по цивільній інфраструктурі та державних об'єктах України. Щодо цього пише:

"Кажуть (американське посольство попереджає), що найближчими днями прилетить і до нас. Що ворог готує масштабну атаку ракетами і дронами по всій Україні. І навіть по урядовому кварталу".

"Цього слід очікувати. Проте у москві є кремль", - відповідає Касьянов.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" передавав повідомлення посольства США у Києві щодо того, що найближчими днями Росія може завдати ударів по цивільній інфраструктурі та державних об'єктах України.