RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

Всі новини

У МОУ придумали, як покращити мотивацію військових

В Міноборони розробили Концепцію військово-патріотичного виховання, яка покликана вплинути на мотивацію військовослужбовців.

Про це розповіли в прес-службі МОУ.

"Військово-патріотичне виховання має стати потужним інструментом мотивації військовослужбовців та тих, хто розглядає можливість долучитися до війська. Окрім того, реалізація концепції допоможе створити відповідну соціально-культурну інфраструктуру. Ми не маємо використовувати застарілі підходи. Навпаки, наш орієнтир - прогресивний досвід і створення дійсно робочої системи військово-патріотичного виховання», - зазначила заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова.

На МОУ покладаються питання розроблення керівних документів щодо впровадження в системі Міноборони стратегії військово-патріотичного виховання, яке буде здійснювати Генеральний штаб ЗСУ. На нього покладається планування та організація занять з національно-патріотичної підготовки та заходів військово-патріотичного виховання, а також залучення особового складу до їх проведення.

Нагадаємо, в Associated Press вважають, що однією з причин втрат низки населених пунктів на сході України є погана підготовка мобілізованих: чимало новобранців відмовляються стріляти або ж просто покидають позиції.