RU  UA  EN

Пʼятниця, 13 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

13 вересня

12 вересня

Всі новини

Спека не спаде: свіжий прогноз погоди на початок тижня

Новий тиждень в Україні почнеться зі спеки - стовпчики термометрів не впадуть нижче +30, а подекуди очікуються всі +36.

Про це повідомила синоптик Наталія Діденко у Facebook.

"26 серпня максимальна температура повітря становитиме +30+34 градуси, місцями +34+36 градусів. Дощів не видно, повсюди буде сонячно, сухо, відповідно, зростає пожежна небезпека - обережненько", - пише синоптикиня.

Також вона дала прогноз на понеділок для киян.

"У Києві гарячіє, у понеділок вдень до +33, +34 градусів", - зазначила Діденко.

За прогнозом синоптикині, останній тиждень літа буде спекотним.

"Спека на тижні в Україні триватиме. Одна надія на хоча б трохи свіжіші ночі та ранки. Проте вдень практично повсюди буде за +30 градусів. З одного боку, спека втомлює, тим паче така тривала, як цього літа, зрозумілі скарги на надто сухе повітря й землю, реальну пожежну небезпеку. Не кажучи вже про неймовірно складні й так умови для наших золотих військових.

А з іншого - яке щастя не мерзнути, тримати вікна й балкони відкритими, особлива радість - довгий світловий день, квіти на клумбах, легка одежа, ясні строкаті кольори, багато сонця і думки, що зима - це таке щось далеке. А літечко, хоч і стареньке, вже у колючих каштанових зморшках, проте таке рідне, ще поруч", - завершила свій прогноз на мажорній ноті Діденко.

Як повідомляв "Апостроф", до кінця серпня у більшості областей України утримається тепла, часом спекотна погода, майже без опадів, а осінь почнеться 35-градусною спекою.