RU  UA  EN

Пʼятниця, 27 вересня
  • НБУ:USD 40.87
  • НБУ:EUR 45.45
НБУ:USD  40.87
Суспільство

Новини

26 вересня

Всі новини

РФ вдарила дронами по вокзалу на Сумщині: Укрзалізниця розповіла про поранених

Російські окупанти здійснили атаку FPV-дронами по залізничному вокзалу в Сумській області. У зв'язку з цим поранення отримали кілька залізничників.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби "Укрзалізниці".

Згідно з цією інформацією, травми отримав працівник вагонного господарства під час виконання своїх посадових обов’язків, співробітник воєнізованої охорони та працівник служби зв'язку.

Медики надали постраждалим необхідну допомогу. Зараз їхньому життю нічого не загрожує.

Через обстріл пошкоджено будівлю вокзалу, а також вибито 15 склопакетів з вікон.

"На щастя, постраждалих серед пасажирів та робітників вокзалу немає. Усі поїзди Укрзалізниці в регіоні прямують за розкладом", – наголосили в пресслужбі УЗ.

За даними Сумської обласної прокуратури, Росія вдарила по залізничній станції в м. Хутір-Михайлівський Шосткинського району.

"За даними слідства, 26 вересня 2024 року близько 13:00 год, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, окупанти здійснили обстріл з використанням FPV-дронів залізничної станції в м. Хутір-Михайлівський (Дружба) Шосткинського району", - повідомили там.

За фактом порушення законів та звичаїв війни розпочали досудове розслідування.

Раніше ми писали, що у Сумах після чергової нічної атаки по Україні виявили російську керовану авіаційну бомбу ФАБ-500, що впала біля автомобільного мосту та не вибухнула.