RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.00
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

4 жовтня

3 жовтня

Всі новини

"Не бійся!" Безугла грубо пожартувала над відомим "кіборгом" та отримала дотепну відповідь

Народну депутатку Мар'яну Безуглу відомий "кіборг" поставив "на місце" після невдалого жарту у мережі.

Про це повідомляє "Апостроф", посилаючись на відповідні дописи у соцмережі Facebook.

Так, секретар комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, нардеп, ветеран АТО, "кіборг" Роман Костенко опублікував своє фото з кошеням.

У коментарі прийшла нардепка Мар’яна Безугла, яка постійно публічно критикує Костенка, та пожартувала з вульгарним натяком - мовляв, Костенко може щось злочинне вчинити із цим кошеням: "Романе, будь ласка, пам’ятайте, що надмірна любов до тварин може мати серйозні наслідки. Згідно із законом, певні дії з тваринами є кримінально караними".

Костенко їй дотепно відповів, давши зрозуміти, що тварина - це Безугла: "Мар’яна Безугла, не бійся!".

Далі Безугла ще спробувала пожартувати, вже натякаючи на головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, в якого, як відомо, позивний "Барс": "Добре, Романе. Ви - доросла людина, і безумовно, самостійно приймаєте рішення. Однак, мій обов’язок нагадати, що незнання закону не звільняє від відповідальності. Також хотіла поцікавитися: чи подобаються вам барси?".

Костенко відповів і на це: "Більше білки".

Як повідомляв "Апостроф", народна депутатка Мар'яна Безугла відома своїми провокативними заявами. Зокрема, бійці 72-ї бригади ЗСУ звинувачують народну депутатку, що через її пост у соцмережі було втрачено ключові позиції довкола Вугледара.