Розвідка розповіла, як сили АТО знищили групу російських військових

Українська розвідка оприлюднила відомості про знищення силами АТО групи російських військовослужбовців під окупованим Донецьком.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України.

"Зафіксовані чергові втрати військовослужбовців 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. 24-25 травня в морг Донецької обласної клінічної лікарні ім. Калініна доставлено сім загиблих, Донецької клінічної лікарні №6 – дев'ять поранених російських військовослужбовців, а в Донецьку клінічну лікарню №14 – сім поранених військових, які намагалися атакувати підрозділи АТО на Донецькому напрямку", - інформують у ГУР.

"25 травня були поранені троє військовослужбовців 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка); 24 травня внаслідок неузгоджених дій з передовими позиціями 2 мотострілецького батальйону 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) один з військовослужбовців загинув, а другий отримав поранення. Військові намагалися здійснити вихід у тил силам АТО у складі диверсійно-розвідувальної групи", - додають у розвідці.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в ГУР нагадали російським військовослужбовцям, які воюють на Донбасі, про наслідки, до яких може призвести участь у бойових діях.