Несамовита любов до партії Путіна довела вчительку до криміналу

Учителя початкових класів міста Златоуст Челябінської області Росії Тетяну Порсеву звинуватили в "неналежному виконанні обов'язків" і жорстокому поводженні з дітьми.

Про це повідомляє російське інтернет-видання "Настоящее время".

Зокрема, потерпілими за кримінальною справою Порсевої проходять шість учнів "1А" класу школи №10 міста Златоуст.

За словами дітей, вчителька їх "била указкою по руках", "тягала за вуха і за волосся", "обзивала і ображала", а також "змушувала вчити вірші про Велику партію ("Єдину Росію")".

Крім того, за словами школярів, вони весь рік разом з Порсевою заучували речівки: "Тетяна Леонідівна добра і справедлива", також "більше 10 разів повторювали фразу – "У нас з Тетяною Леонідівною секрет, ми батькам нічого не повинні розповідати" під страхом покарання.

ЗМІ пишуть, що одна з учениць Тетяни Порсевої змушена лікуватися у психотерапевта і приймати антидепресанти.

У МВС Челябінської області підтвердили, що за вищевказаними фактами проводиться розслідування ч. 1 статті 156 КК РФ ("неналежне виконання обов'язків з виховання неповнолітнього педагогічним працівником освітнього організації, якщо це діяння з'єднане з жорстоким поводженням з ним").

Тетяні Порсевій загрожує штраф у розмірі 100 тис. рублів, виправні роботи або позбавлення волі строком до трьох років.

У травні проти Порсевої вже порушували кримінальну справу. Однак, за словами батьків учнів, справу закрили "через високі знайомства і звання" педагога.

Тетяна Порсева є заслуженим педагогом і володарем президентського гранту Володимира Путіна.

Як повідомляв "Лайм", у Росії молода вчителька спокусила свого 15-річного учня.