RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Сутички на Євро-2016: російським фанатам в Німеччині загрожує серйозний термін

У німецькому Кельні суд прийняв рішення про видачу ордера на арешт п'яти російських фанатів, які були затримані 16 червня за напад на туристів з Іспанії, яеі розклеювали листівки антифашистського руху.

Про це повідомляє Deutsche Welle з посиланням на місцеву поліцію.

Інцидент стався на площі поруч з Кельнським собором, який знаходиться під посиленою охороною, в тому числі там чергують переодягнені в цивільне поліцейські.

Росіяни зараз знаходяться в слідчому ізоляторі. За словами прес-аташе посольства Росії в Берліні Сергія Бєляєва, російських фанатів звинувачують за статтями "порушення громадського порядку", "нанесення тілесних ушкоджень" і "опір поліції", передає" Інтерфакс". Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

У результаті бійки один з постраждалих туристів був госпіталізований з переломом носа. При обшуку у затриманих знайшли квитки на матч Росія — Англія, який відбувся в Марселі 11 червня.

Як повідомляв "Апостроф", російські футбольні фанати після влаштованої ними масштабної бійки в Марселі на футбольному чемпіонаті Євро-2016 почали торгувати закривавленими прапорами Англії і банерами, відібраними у британських уболівальників.