Стало відомо про наслідки обстрілу бойовиками пункту пропуску під Луганськом

Проросійські бойовики так званої ЛНР знову обстріляли населені пункти Луганської області.

Про це повідомляє Луганська обласна військово-цивільна адміністрація на своїй сторінці у Facebook.

"Зокрема, увечері бойовики з підствольних гранатометів та великокаліберних кулеметів відкривали вогонь у напрямку села Новозванівка Попаснянського району. Водночас терористи з БМП, гранатометів різних типів та зенітної установки обстрілювали позиції українських військовослужбовців поблизу села Новоолександрівка", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що в ніч на 20 липня бойовики з 82-мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів відкрили вогонь у напрямку КПВВ "Станиця Луганська". В результаті цього обстрілу один український солдат отримав легке осколкове поранення.

"Обстріли з боку озброєних бандформувань мають систематичний характер. Більш того, ми констатуємо, що останнім часом ситуація на лінії розмежування загострюється. Але наші воїни беззаперечно дотримуються Мінських домовленостей і вогонь відкривають лише у відповідь при критично тяжких ситуаціях", – зазначив заступник голови Луганської ОВЦА Юрій Клименко.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в Луганській ОВЦА заявили про підрив мінно-вибухових пристроїв у зоні розмежування через пожежі.