Мережі сколихнула трагедія під Херсоном зі слідом "Беркута"

Український блогер Роман Синіцин розповів про те, що один з охоронців, які забили до смерті Павла Сушенцова в місті Залізний Порт (Херсонська область), є колишнім міліціонером і завзятим шанувальником "Беркута".

Про це волонтер написав у своєму Facebook.

Як пише Синіцин, трагедія сталася 13 серпня, коли Сушенцов разом з другом і трьома дівчатами приїхав погуляти по набережній Залізного Порту. Один з охоронців звернувся в грубій формі до дівчини, яка супроводжувала хлопця.

"Паша заступився, відповів йому, щоб не підвищував голос на його дівчину, і охоронець пішов. Компанія зібралася йти, чекаючи одного з бару, вже навіть забули про конфлікт, як тут підбігли п'ятеро охоронців, в тому числі і той, що хамив кілька хвилин тому", - повідомляє волонтер.

Хлопця жорстоко били 5 хвилин, поки той не помер. Повідомляється, що зараз затримані вже четверо з п'яти охоронців. Один з них був знятий з автобуса, коли спробував утекти.

Також Синіцин опублікував посилання на сторінку в соціальних мережах вбивці-шанувальника "Беркута".

Як повідомляв "Апостроф", раніше екс-голова ДАІ України, колишній працівник підрозділу "Кобра" Олександр Єршов разом зі своїм сусідом жорстоко побив волонтера, який займався ремонтом автомобілів та їхньою відправкою в зону проведення АТО на Донбас.