Розвідка дізналася, як люди Путіна позбавляються від трупів воїнів РФ на Донбасі

Українська розвідка розповіла, як Росія надходить з тілами своїх військовослужбовців, які загинули під час участі в бойових діях на Донбасі.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України на своїй сторінці в Facebook.

Зокрема, РФ припинила відправляти тіла російських солдатів в морг Донецької обласної клінічної лікарні ім. Калініна, оскільки їх тепер завантажують в спеціально обладнані рефрижератори (до 20 тіл), які приховано переправляють в Ростов-на-Дону.

Також загиблих громадян РФ, які не є кадровими військовими, а воюють на боці бойовиків за контрактом, тепер піддають прихованої кремації в мобільних крематоріях, обладнаних поблизу Донецька і Луганська, без оформлення свідоцтв про смерть, що дозволяє командирам офіційно вважати зниклими безвісти або оголошувати в розшук як дезертирів.

Крім цього, згідно з розпорядженням командира 7-ї окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 армійського корпусу РФ, легкі і середні поранення тепер оформляються у лікувальних закладах як побутові.

Як повідомляв "Апостроф", українська розвідка повідомила про міжусобиці серед бойовиків на тлі зловживання спиртними напоями.