RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

З'явилися відео і подробиці затримання п'яного прокурора в Мукачево

Народний депутат України і позаштатний радник голови МВС Антон Геращенко опублікував відео затримання в Мукачево п'яного співробітника прокуратури.

На своїй сторінці у Facebook він також повідомив, що затриманий – співробітник Мукачівської місцевої прокуратури Ярослав Ярославович Лупяк, 1990 року народження.

При затриманні чоловік намагався чинити фізичний опір, а також імітував погіршення здоров'я. Поліцейським довелося застосувати прийоми рукопашного бою та наручники, після чого викликали йому швидку допомогу.

У лікарні, куди привезли прокурора і де працює головним лікарем його батько, той дістав з кишені якийсь згорток і різко висипав його вміст собі в рот.

Геращенко звернув увагу, що за добу лікарі намагалися затягнути з видачею результатів експертизи на предмет вмісту в організмі прокурора алкоголю або наркотичних речовин і тільки під тиском нарешті надали її.

Як повідомляв "Апостроф", поліція близько опівночі помітила на вулиці Ілони Зріні авто, припарковане на пішохідному переході. Після того як машина поліції зупинилася поруч, водій "Форда" натиснув на газ. На перехресті вулиць Берегівської та Шевченка він не впорався з керуванням і спровокував ДТП, заїхавши на бордюр і знісши дорожнє металеве огородження магазину.