RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

ГПУ завела справу на нардепа: в Авакова емоційно відреагували

Радник голови МВС Зорян Шкіряк емоційно прокоментував намір генпрокурора Юрія Луценка внести до Верховної Ради подання про зняття недоторканності з народного депутата з "Опозиційного блоку" Миколи Скорика.

Про це Шкіряк написав на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", Луценко також зазначив, що до кінця доби 22 вересня очікує підписання підозри в організації заворушень під будівлею Одеської обласної державної адміністрації від 19 лютого 2014 року колишньому першому заступнику голови ОДА Олександру Орлову.

Генпрокурор підкреслив, що нардеп Скорик "підозрюється в причетності до цих сумних подій".

19 лютого 2014 року близько 150 людей з битами і в касках напали на одеських представників ЗМІ, які знімали невеликий пікет представників Євромайдану під будівлею Одеської ОДА, у результаті чого постраждали близько 10 активістів і приблизно 20 журналістів.

26 березня 2015 року заступник прокурора Одеської області Павло Закерничний заявив, що до масового побиття журналістів та активістів причетний один з колишніх заступників начальника ГУ МВС України в Одеській області. Стосовно екс-співробітника МВС ведеться кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) КК України, і він оголошений у розшук. За інформацією ЗМІ, йдеться про Дмитра Фучеджі.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно ГПУ здійснила обшук в мера Харкова Геннадія Кернеса.