RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Початок окупації Донбасу: з'явилися шокуючі подробиці

Навесні 2014 року співробітники Служби безпеки України встановили, що в Луганській області працює агентурна мережа ФСБ і ГРУ Росії, яка налічувала 12 тисяч осіб, серед них були і співробітники СБУ.

Про це говориться в документі з показаннями колишнього начальника УСБУ в Луганській області Олександра Петрулевича, який є в розпорядженні "Апострофа".

Співробітники спецслужби в Луганській області встановили, що в регіоні працює "глибоко законспірована диверсійно-розвідувальна організація, що діє під керівництвом ФСБ і ГРУ Міноборони РФ і налічує 12 тисяч осіб".

Члени організації мали 300 автоматів АК-47, ручний протитанковий гранатомет, п'ять пістолетів "Макарова", гладкоствольну зброю. Відомо, що до складу агентурної мережі входили й співробітники української Служби безпеки. Так, один з них, майор Панферов, здав російським спецслужбам автомобіль з секретною апаратурою, а інший - заступник начальника УСБУ в Луганській області, полковник Данильєв, - попередив про підготовку затримання одного з лідерів луганських сепаратистів - Олександра Харитонова.

Детальніше про те, що відбувалося в Луганську напередодні початку АТО, читайте в статті "Апострофа" "Війна на Донбасі: чи Могла Україна утримати Луганськ".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоПодії
Теги: