RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Перестрілка на українському кордоні: в мережі дали жорстку відповідь міністру

У соціальних мережах жорстко відповіли міністру фінансів Олександру Данилюку у контексті перестрілки між українськими митниками і контрабандистами на кордоні з Польщею.

Коментарі користувачів з цього приводу залишені під відповідною публікацією Данилюка у Facebook.

"Шановний Олександр! Ваше відомство цілком здатне перемогти таке негативне явище, як товарна Контрабанда, просто немає бажання", "Кажуть, що припинити перевантаження товарів у мікроавтобуси дуже просто. Адже вони оформляються на митниці на місцевих жителів, щодня. Ходять тільки паспорти, а людей немає. Тож прикордонники теж у курсі. Всім добре", "Я тільки можу уявити, яка б почалася війна на західних кордонах, якби ви почали перешкоджати контрабандному вивезенню залізничними складами лісу, але воно вам не потрібно, тому що це бізнес влади...", "Ви податки зробіть нормальні (хоча б як у Грузії), і митники будуть цілі, і не доведеться створювати групи контролю за контролем контролюючих органів, контролюючих митницю", - такими є одні з найбільш популярних коментарів під публікацією Данилюка.

Як повідомляв "Апостроф", раніше українські прикордонники виявили контрабанду в автомобілі з дипломатичними номерами РФ.