Золоті злитки, шаблі та автомати: у ГПУ показали результати обшуку у полковника поліції

У результаті обшуку у викритого, сьогодні, 21 березня, у отриманні неправомірної вигоди у розмірі 7 тисяч гривень заступника начальника Шосткинського відділу поліції (Сумська область) було знайдено вогнепальну зброю, золоті злитки та прапор РФ. Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook.

"Під час проведення слідчих дій в будинку керівника виявлено та вилучено вогнепальну зброю, значну кількість набоїв, ножі, штикножі та прапор Російської Федерації. У кабінеті правоохоронця, який має спеціальне звання полковник поліції, виявлено та вилучено 21,5 тис доларів США, 150 Євро, золоті зливки, ювелірні вироби та колекцію монет", - йдеться у повідомленні.

За словами Сарган, на даний час розпочато досудове розслідування щодо встановлення походження знайдених цінностей.

Вказані відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 368-2 (незаконне збагачення) та ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації).

Нагадаємо, раніше СБУ затримала голову однієї з сільських рад Бориспільського району Київської області під час отримання хабара у 250 тисяч євро.