Інтернет підкорила кумедна історія, як пенсіонерка в США викрала таксі і розвозила людей: опубліковані фото

У мережі стала популярною історія про те, як 65-річна мешканка Філадельфії (США) Бетті Томас викрала таксі і почала розвозити клієнтів.

Про це повідомляє The Washington Post.

Як встановили правоохоронці, пенсіонерка викликала таксі в ніч на 21 липня і попросила відвезти її в казино Sugar House.

Незабаром між пасажиром і таксистом стався конфлікт на грунті оплати. По дорозі жінка попросила водія зупинитися на заправці.

Коли він вийшов в магазин, розсерджена пенсіонерка сіла на водійське сидіння і викрала автомобіль.

Відзначається, що збентежений автомобіліст викликав поліцію. Правоохоронцям вдалося затримати жінку через півгодини після інциденту.

На задньому сидінні викраденого таксі сиділи 23-річна мати з немовлям. Пасажири американки заявили, що уявлення не мали про те, що машина, за кермом якої перебувала жінка, викрадена.

Нині 65-річну викрадачку заарештували, їй пред'явлені звинувачення "в різних видах крадіжки". Яке покарання буде їй пред'явлено, поки невідомо.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Бердянську Запорізької області були затримані двоє чоловіків за спробу викрадення службового поліцейського автомобіля і побиття патрульного.