Вбивство АТОшників в Дніпрі: з'явився докладний коментар пораненого учасника інциденту

Поранений в ході перестрілки в Дніпрі ветеран АТО і адвокат Едмонд Саакян назвав причину інциденту і розкрив деталі події.

Про це пише Kp.ua.

За словами Саакяна, його старшому братові подзвонили і призначили зустріч. Він займається будівельним бізнесом і невідомі заявили йому про те, що він нібито заборгував їм гроші. На призначену зустріч у місті брати приїхали разом.

"В одного "бійця" відразу помітив під курткою автомат. Я голосно сказав братові, що не хочу в цьому брати участь, зробив вигляд, що злякався. Сам пішов в машину і взяв мисливський карабін. Коли підходив до місця зустрічі, вже зав'язалася перестрілка, я почав відстрілюватися, - розповів постраждалий.

Під час перестрілки Саакян отримав п'ять поранень – в живіт, в обидві ноги і плече. У той же час сам адвокат встиг поранити чотирьох нападників, відстрілявши при цьому всі 10 патронів.

"У нападників було два автомата і, напевно, дробовик або рушниця, так як одне поранення ноги дробовое. Хлопці, які були з братом, взагалі беззбройні", - повідомив поранений.

За його словами, коли стрілянина вщухла, брат відвіз його на машині в лікарню, а пораненим викликав швидку.

Також стало відомо, що слідчі відкрили кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Як повідомляв "Апостроф", розкрилися важливі подробиці перестрілки з ветеранами АТО в Дніпрі.