RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У мережі розповіли, хто влаштував підрив пам'ятника в окупованому Луганську

Підрив пам'ятника бойовикам "ЛНР" в окупованому Луганську в ніч на 1 серпня влаштували партизани.

Про це повідомляється на сторінці спільноти в Facebook "Луганщина Україна". Там же опубліковано частину повідомлення від партизан з поясненням, чому вони вибрали саме цей монумент.

"Це невірна споруда з точки зору історичної правди і справедливості. Не повинно бути на Луганщині та в Україні взагалі пам'ятників зрадникам і окупантам", - сказано в повідомленні.

Однією з причин стало також те, що підрив був здійснений в безпосередній близькості від будівлі так званого "міністерства держбезпеки ЛНР". Таким чином партизани показали безпорадність цього "відомства".

"Перефразовуючи цитату з відомого фільму: у нас з друзями з'явилася традиція :) щороку наприкінці літа дарувати сепарам "подарунки" - знищувати ідеологічні символи зрадників! Далі буде ... Слава Украіні!", - також зазначили партизани.

Варто відзначити, що це вже не перша спроба підірвати вказаний пам'ятник в центрі Луганська. Попередній підрив був здійснений в ніч на 1 вересня 2016 року. Того разу одна з фігур монумента отримала незначні пошкодження.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися подробиці підриву пам'ятника в окупованому Луганську.