На готелі Трампа в Нью-Йорку з'явилося зображення Путіна: опубліковано фото та відео

На фасаді готелю Trump SoHo в Нью-Йорку з'явилася проекція із зображенням президента Росії Володимира Путіна з російським прапором.

Про це повідомляє видання Business Insider.

На проекції нібито від імені Путіна написано "Happy to help, bro" ( "Радий допомогти, бро"), "Follow money" ( "Йди за грошима"), а також російською мовою "Тримайся, братан". Одночасно з цим перед будівлею марширували люди в формі, схожій на військову.

Журналіст і мультимедійний художник Робін Белл із Вашингтона заявив, що це він організував акцію, і розмістив кілька роликів про неї в своєму твіттері. Він назвав акцію "Follow the money" ( "Слідуй за грошима").

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.
An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Мультимедійний художник неодноразово влаштовував мистецькі акції, в яких висловлював свою позицію за допомогою відеопроекцій.

Так, в липні 2017 року він проектував серію висловлювань про війну в Афганістані на міністерство у справах ветеранів у Вашингтоні і закликав зупинити військові дії за участю американських військових.

Як повідомляв "Апостроф", у Нью-Йорку з'явилося зображення президента РФ Володимира Путіна, який обіймає президента США Дональда Трампа.