Під Одесою намагаються "зам'яти" резонансне вбивство матроса ЗСУ: з'явилися подробиці

У Національній поліції України намагаються зам'яти вбивство матроса Збройних сил України Арслана Шейхова, тіло якого було знайдено в селі Єгорівка Роздільнянського району Одеської області 11 серпня.

Про це повідомила радник начальника Генерального штабу ЗСУ Олена Вербицька на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, загиблий у звільненні відзначав з рідними своє 33-річчя, коли близько 19:00 до нього на своєму автомобілі заїхав його знайомий громадянин Злий В.І. (01.01.1976 р.н.).

Вони сіли в машину і поїхали в невідомому напрямку, після чого вже ближче до півночі військовослужбовця знайшли мертвим.

Як пише Вербицька, при огляді тіла представниками Національної поліції було виявлено множинні садна на тілі та голові, переломи носа і черепа, однак в морзі міста Роздільна судмедексперт заявив, що смерть Шейхова наступила в результаті захлинання блювотою.

"Передбачається, що такий висновок було зроблено, оскільки Злий В.І. є колишнім співробітником органів МВС і доводиться сином колишньому голові Єгоровського радгоспу, у зв'язку з чим корпоративна зацікавленість деяких посадових осіб може призвести до безкарності вбивці військовослужбовця", - пише Вербицька.

Зараз підозрюваного - Злого В.І. - затримано і він знаходиться у Роздільнянському відділку поліції.

"Але є побоювання, що вже через кілька годин Злого В.І. за телефонним дзвінком відпустять на свободу", - підсумувала Вербицька.

Повідомляє про інцидент і журналіст Назар Приходько.

"Одразу скажу – сталося це не на п'яному ґрунті: до хати, де святкував Арслан, під'їхали якісь люди і покликали його вийти на вулицю. Він вийшов, сів у автівку та вони поїхали. І лише опівночі, його тіло, з великою кількістю забоїв та колотих ран знайшли біля дороги", – зауважив він на своїй стторінці у Facebook.

Нагадаємо, раніше у Києві біля станції метро "Золоті ворота" під час конфлікту було вбито бійця АТО, начальника розвідки 1 батальйону 54 ОМБр Сергія Олійника.