Журналісти дізналися про жорстоке вбивство дівчини під Львовом

У середу, 30 серпня, в одному з сіл Львівської області виявили тіло 24-річної мешканки Тернопільської області, яка пропала на початку липня.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції у Львівській області.

Відзначається, що в Теребовлянський відділ поліції Тернопільської області 14 липня з заявою про зникнення своєї доньки звернувся місцевий житель. Так, 24-річна жінка була оголошена в розшук.

На початку серпня працівники поліції оперативним шляхом з'ясували, що жінка могла поїхати в одне із сіл Яворівського району Львівської області.

Правоохоронці встановили, що 2 серпня розшукувана дійсно приїжджала в село, де зустрілася з 24-річним місцевим жителем, а потім зникла. Чоловік, з яким зустрілася мешканка Тернопільської області, зізнався в тому, що він її задушив, а тіло закопав біля села.

"Чоловік зізнався правоохоронцям, що він познайомився з дівчиною по телефону і запросив її в гості. Після приїзду пара пішла прогулятися на місцеве озеро. Після інтимних відносин дівчина почала насміхатися над своїм партнером. Тоді він задушив її, пішов додому за лопатою, повернувся на місце скоєння вбивства і закопав тіло", - сказано в повідомленні.

На місці, зазначеному зловмисником, поліцейські виявили тіло зниклої дівчини. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на термін до 15 років.

Фото: lv.npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Одеській області сталося жахливе вбивство.