Популярний блогер яскраво описав, чому навчають школярів на окупованому Донбасі

Школярам на окупованому бойовиками незаконних збройних формувань Донбасі на уроках розповідають про те, що це не Росія окупувала території України, а хунта зайняла чужі землі.

Про це в своєму блозі на "Обозревателе" пише популярний блогер Фашик Донецький.

За його словами, дітям в 6-му класі також заявили, що на заході України діють концтабори.

"Всім полоненим ново-старо-росам-телепузикам (потрібне самі підкресліть) пхають голки під нігті. Це типу стандартної процедури в концтаборі ... На всіх полонених в концтаборах натаскують собак. Чи їдять собаки потім вату - немає точних даних, але собаки всі в концтаборах накачані і м'язисті", - зазначив блогер.

Фашик Донецький уточнив - школярів лякають тим, що в концтаборах полоненим відрізають язики, щоб вони нічого не могли розповісти.

"На урок дітям принесли гранати. Якщо хто не в курсі, граната - це символ миру. Русского мира. Гранати в школу до дітей принесло незрозуміле чудовисько в камуфляжі. Так, не бойові. Але, су*а, вчити дітей користуватися гранатами з 6-го класу - це чисто по російськи. Холоп Путіна повинен мати в житті одну мету - здохнути на території чужої країни за рюцькій мірь, вірно?" - додав блогер.

Разом з тим, він підкреслив, що багато дітей розуміють - їх обманюють.

"Діти в окупації ненавидять брехню, адже вони чітко бачать: саме ті, хто брешуть їм по ТБ-по радіо-в інтернеті-з плакатів-в школах позбавили їх дитинства. Вони цього ніколи не пробачать вам, росіяни... Можливо, бог вам і пробачить, але діти - діти не пробачать. Пам'ятайте про це", - підсумував він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Донецьку невідомі залишили патріотичне послання для окупантів.