Під Вінницею сталася смертельна НП з вертольотом: опубліковані фото

У середу, 13 вересня, у Вінницькій області чоловік потрапив під гвинт вертольота. У результаті інциденту від отриманих травм він загинув на місці.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції у Вінницькій області.

"13 вересня в Погребищенському районі під задній гвинт вертольота "Мі-2", який виконував роботи по внесенню хімікатів на поле, потрапив агроном сільськогосподарського підприємства. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події. Подія сталася в селі Скибенці Погребищенського району", - сказано в повідомленні.

За попередніми даними, при виконанні робіт по внесенню хімікатів на поля під час дозаправки вертольота водою 40-річний агроном підприємства, наблизившись до працюючого авіатранспорту при нез'ясованих обставинах, потрапив під задній гвинт вертольота.

У результаті події житель Київської області отримав поранення, несумісні з життям, і загинув на місці події.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту).

Відзначається, що в рамках розслідування кримінальної справи призначений ряд експертиз, за результатами яких будуть встановлені обставини події.

Фото: vn.npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в результаті зльоту президентського вертольота в Таджикистані загинув начальник аеропорту міста Хорог 60-річний Ділдор Максудшоєв.