ЗМІ дізналися про загадкову смерть українця в Туреччині

У Туреччині з невстановленої причини помер 30-річний Віктор Чайка. Так, його родичі в даний час не можуть повернути в Україну тіло померлого.

Про це повідомляє kp.ua.

Відзначається, що Віктор і Марія Чайка з Рівного на відпочинок до Туреччини вирушили в кінці серпня - зупинилися в 5-зірковому готелі, планували пробути на відпочинку 7 днів. Переліт Віктор переніс погано, скаржився на головний біль.

Так, на другий день йому раптово стало погано у воді: хлопець з'їхав з гірки, після чого втратив свідомість, з рота пішла піна. Чоловіка витягли на берег, але врятувати не змогли.

"Лікар сказав, що не витримало серце", - розповіла вдова.

Видання зазначає, що Марію відправили додому в Україну на наступний день після трагедії, обіцяючи оплатити їй переліт, але квиток на літак дівчині довелося купити самостійно.

За словами брата Марії, Андрія, пізніше їм подзвонили зі страхової, сказавши, що у Віктора в крові алкоголь перевищував допустиму норму в 6 разів, тому за транспортування тіла та інші витрати вони не заплатять. Сім'я каже, що Віктор спиртним не захоплювався, звідки взялися такі результати експертизи - не ясно.

"Ми думаємо, що Віктор отруївся, бо вони на обід їли гриби, після цього впродовж півтора годин йому було погано. З його рота йшла піна, це говорить про важку інтоксикацію", - припускає Андрій.

Найбільше, скаржиться хлопець, в напрузі сім'ю тримає невідомість - звісток ні про розслідування смерті, ні про розтин немає.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Туреччині під час відпочинку загинула туристка з України Віра Великород.