В УДО дивно пояснили напад на журналістів біля ресторану з Порошенком

Журналіст програми "Схеми" Михайло Ткач повідомив, що службова перевірка не знайшла порушень у діях співробітника Управління державної охорони (УДО), який напав на журналістів біля ресторану в Конча-Заспі.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"У мене і у оператора "Схеми: корупція в деталях - RFERL" Бориса Троценко тільки що відбулася зустріч з начальником УДО Валерієм Гелетеєм. Вже перед дверима Гелетея нам повідомив прес-секретар УДО Олег Остапець, що на зустріч запросили інших журналістів. Інші журналісти - це УНН, "Главком" і телеканал "Прямий", - зазначив він, уточнивши, що поцікавився, чому покликали представників саме цих ЗМІ.

Також Ткач розповів про результати перевірки УДО.

"Згідно з результатами службової перевірки, Валерій Гелетей повідомив, що співробітник УДО спіткнувся об схил і, падаючи, схопився за оператора. У діях співробітників службова перевірка порушень не знайшла", - заявив журналіст.

Варто відзначити, що на новину вже зреагували в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі з'явилося відео, на якому відображено момент нападу співробітників Управління державної охорони (УДО) на знімальну групу "Радіо свобода" біля ресторану, де перебував президент України Петро Порошенко.