RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Дніпрі встановили пам'ятник загиблим рік тому в перестрілці патрульним: опубліковані фото

У понеділок, 25 вересня, в Дніпрі на центральному автовокзалі відкрили пам'ятник патрульним поліцейським Артему Кутушеву і Ользі Макаренко, які загинули під час виконання службових обов'язків рік тому.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє "Патрульна поліція Дніпра".

"25 вересня стало пам'ятною і трагічною датою не тільки для дніпровської патрульної поліції, а й для української в цілому. І хоча суд над вбивцею триває, колеги загиблих з болем згадують події того дня", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що меморіал у вигляді шеврона з іменами загиблих патрульних "встановили з ініціативи небайдужих жителів міста".

Варто нагадати, що Кутушев і Макаренко загинули у вересні 2016 року в перестрілці біля автовокзалу в Дніпрі з екс-бійцем спецроти "Торнадо" Олександром Пугачовим.

27 вересня Пугачова заарештували на 60 днів, в середині жовтня його виписали з лікарні і перевели в СІЗО. Пізніше арешт неодноразово продовжували. 24 січня 2017 року обвинувальний висновок щодо Пугачова передали в суд.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналісти оприлюднили нові відео трагічного інциденту зі співробітниками патрульної поліції Ольгою Макаренко і Артемом Кутушевим, у вбивстві яких підозрюється екс-боєць роти спецпризначення МВС "Торнадо" Олександр Пугачов.