Мережу вразила історія боротьби за життя Героя АТО

Користувачів мережі вразила історія боротьби за життя тяжко пораненого бійця АТО з Тернопільщини, який зараз знаходиться в Дніпровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова.

Її опублікував головний лікар медичного закладу Сергій Риженко на своїй сторінці в Facebook.

"Він - учасник АТО, сержант Збройних сил, звуть Олег, йому 34 роки. Отримавши поранення під Попасній. На щастя, бійця встигли вчасно доставити в госпіталь, де у нього діагностували контузію, перелом лобної кістки, руйнування лівого ока, перфорацію барабанних перетинок, поранення грудної клітки і кінцівок", - розповідає Сергій Риженко.

За його словами, ділячись своєю історією, чоловік ледь стримував сльози, адже все що залишилося в його свідомості після пережитого - це спалахи і образи рідних і близьких людей.

"Сьогодні приїхала сестра, чекає маму і тата. Емоцій стримати не може. Війна наклала відбиток на його сувору душу", - підсумував головний лікар лікарні імені Мечникова.

Даний пост не ставив нікого байдужим, і безліч українців залишили під постом теплі коментарі та побажання скорішого одужання для військового.

Як повідомляв "Апостроф", раніше, 5 липня, український військовий, який несе службу в зоні АТО на Донбасі, записав зворушливе відеозвернення для своєї внучки і дочки.