Потужні обстріли бойовиками сил АТО: в штабі повідомили про поранених українських військових

Проросійські бойовики продовжують свої обстріли в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. При цьому основна кількість обстрілів доводиться на донецьке напрямок.

Про це 1 жовтня повідомляють в прес-центрі штабу АТО.

За добу один український військовий отримав поранення, ще двоє отримали бойові травми. Зафіксовано 20 обстрілів з боку бойовиків. Українські військові 12 разів відкривали вогонь у відповідь.

Так, з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів, і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по околицях Авдіївки і отримали жорстку відповідь українських військових. Під обстріл з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї потрапили позиції українських захисників в районі шахти Бутівка, Невельського і Майорська.

"На Маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів ворог обстрілював наших захисників на підступах до Лебединського і Водяного. А з 21.00 і упродовж години бойовики били з 82-міліметрового міномету, гранатометів та стрілецької зброї по укріпленнях сил АТО поблизу Широкиного", - сказано в повідомленні військових.

Раніше повідомлялося, що четверо українських військових були поранені в результаті обстрілу з боку російсько-терористичних військ.