RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Удар в спину Кім Чен Ину: соцмережі здивував указ Путіна про санкції проти КНДР

У мережі активно обговорюють підписання президентом Російської Федерації Володимиром Путіним указу про заходи щодо виконання резолюції Ради безпеки ООН, яка запроваджує санкції проти Північної Кореї (КНДР).

Про це повідомляє "Інтерфакс".

Відзначається, що дана резолюція була прийнята Радою безпеки ООН 30 листопада 2016 року. РФ вводить її в дію заднім числом.

При цьому указ опублікували одночасно з виступом представника КНДР на асамблеї Міжпарламентського союзу, яка проходить в Санкт-Петербурзі. Делегацію Північної Кореї очолює на асамблеї віце-спікер Верховного народного зібрання КНДР Ан Дон Чхун.

"Немає такої фортеці, яку не здасть Путін", "З легкої руки Трампа робляться чудеса. Спасибі, американці, ви не помилилися з вибором", "Сьогодні Путін підписав указ про санкції проти Північної Кореї. І сьогодні поновилося морське вантажне сполучення з КНДР до Владивостока", "Путін підписав Указ про санкції проти КНДР. А Матвієнко подарувала делегації КНДР чайний сервіз з символікою Радфеду. Все дуже логічно", "Це тому що Північна Корея Крим визнала?", "Путін завдав нищівного "удару в спину" божевільному другу Кім Чен Ину", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі висміяли новину про те, що в Пхеньяні (КНДР) видано новий атлас світу, на якому окупований Крим позначений як територія Російської Федерації.