Під Житомиром сталася смертельна ДТП за участю вантажівки і маршрутки: фото

У понеділок, 30 жовтня, у Житомирській області сталося зіткнення вантажівки з маршрутним таксі, внаслідок чого одна людина загинула, дев'ять опинилися в лікарні.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Житомирській області.

Відзначається, що ДТП сталася на трасі Київ - Чоп в селі Іванівка Житомирського району.

За попередніми даними, 19-річний водій автомобіля Mercedes Sprinter, рухаючись в напрямку міста Житомир, не вибрав безпечну швидкість руху та не впорався з керуванням транспортним засобом. Тому зіткнувся з маршрутним мікроавтобусом, який рухався попереду.

Від отриманих травм на місці пригоди загинув пасажир Мerсedes. Ще вісім осіб, пасажири мікроавтобуса, і водій вантажівки були доставлені в медичні установи для обстеження та надання необхідної допомоги.

"У маршрутному мікроавтобусі їхало 9 пасажирів, з них 8 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. У даний час відомо, що у чотирьох з них є переломи. У інших - забиття, струс головного мозку, інші легкі тілесні ушкодження", - заявила керівник відділу комунікацій ГУ Нацполіціі в Житомирській області Алла Ващенко.

На місці події працюють правоохоронні органи. Триває з'ясування всіх обставин, а також встановлення особи загиблого та постраждалих.

Фото: zt.npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Харківській області зіткнулися мікроавтобус з дітьми та автомобіль ВАЗ, в результаті чого постраждали семеро дітей і дві жінки.