RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Рівному розгорівся гучний скандал навколо 70-річного професора і студенток: подробиці і відео

Студентки Рівненського державного гуманітарного університету звинуватили завідувача кафедри хореографії 70-річного професора Володимира Годовського в сексуальних домаганнях, проте керівництво університету все спростовує.

Про це повідомляє "Слідство.Інфо".

Відзначається, що про факти домагань нібито розповіли 13 студенток і випускниць кафедри, а також колишня викладачка університету.

За їх словами, Годовский, будучи завкафедрою з 1999 року, обіцяв студенткам в обмін на послуги інтимного характеру платити за гуртожиток, влаштувати на роботу і вирішити проблеми з навчанням.

При цьому сам професор все заперечує.

У той же час ректор Рівненського державного гуманітарного університету Руслан Постоловський заявив, що після скандалу Годовський написав заяву на звільнення, повідомляє видання "Четверта влада".

"Обплювали мене і університет по Першому українському (UA:Перший, - ред.). Там нічого не доведено... А пан Годовский подав заяву на звільнення. Мені треба закривати спеціальність цю, як її там, хореографії та режисури. Тому що без нього, він професор, не буде магістратури, нема кому навчати. Ось вся правда", - сказав Постоловський.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в харківському військовому виші розгорівся скандал через моторошні знахідки в їжі.