Мережу обурило образливе висловлювання одіозного нардепа про Майдан

Користувачів соціальної мережі обурило образливе висловлювання народного депутата Євгена Мураєва в середу, 29 листопада, в ефірі програми "Український формат" про Майдан.

Про це повідомила журналіст Ірина Ромалійська на своїй сторінці в Facebook.

"Світлана Заліщук, Альона Шкрум, Юрій Левченко та інші пішли зі студії NewsOne через висловлювання Мураєва про те, що Майдан був держпереворотом, а не революцією. До речі, Катеринчук не пішов. У мене одне питання - а навіщо на NewsOne взагалі ходити?! Легітимізувати ось цю всю псевдожурналістику", - написала Ірина Ромалійська.

Так, все почалося з заяви народного депутата України Світлани Заліщук, в якому вона задавала питання Мураєву щодо участі політика в подіях на Майдані. При спробі відповісти на питання Заліщук, Євген назвав Майдан - державним переворотом, посилаючись на офіційне визначення в законі. Юрій Левченко зажадав вибачень і отримавши відмову пішов, а за ним і велика частина запрошених. В результаті студію покинуло п'ять запрошених гостей: Юрій Левченко, Олена Шкрум, Леонід Ємець, Тетяна Острикова і Світлана Заліщук.

Користувачі соціальних мереж емоційно сприйняли цей інцидент.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.
Як повідомляв "Апостроф", в Києві до річниці розгону Євромайдану пройшла хода до Адміністрації Президента, МВС і Генпрокуратурі України.